2009. máj. 29.

Évfordulók

Szerdán 15 éve péntek volt. Egy ifi összejövetel végén egy fiatalember megkérdezte a kiszemelt leányzótól, hogy hazakísérheti-e. A lány - nem tudni, jól döntött-e :-) - igent mondott....



Édesanyám 3 napig nálunk vendégeskedett. Mi meg jó kihasználtuk az alkalmat, és szerdán elmentünk vacsorázni, megünneplendő azt a bizonyos 15 évvel ezelőtti - első - igent.



Szerdán 11 éve Pesten az I. női klinikán a 3. szülésindítós napon azért szurkoltunk, hogy ketteskénk azon a szép évfordulós napon szülessék meg. De ő ráhúzott odabent még egy napot. Megvolt rá a jó oka. Hiszen másnap, mikor végre kibújt, "véletlenül" mindenhol ahová mennie kellett a legjobb orvosok voltak az ügyeletesek. Így 3 órásan az egyik legjobb gyereksebész műtötte ki a gyerekökölnyi cisztát onnan, ahol annak semmi keresnivalója nem volt. Azóta is kutyabaja.

Ez a leányzó családunk legfifikásabb tagja. Mindenhol tud úgy helyezkedni, hogy neki biztosan a legjobb legyen. Lehet, hogy politikus lesz? :-))
Szóval mikor kiderült hogy a generálfestés 2 héttel tolódik, rögtön lecsapott az alkalomra, hogy mégis tartsunk zsúrt. S milyen a jó anya? :-) Hát rögtön (na jó, nem rögtön) igent mond.

Mivel fiúkat is hívott, ezért a szabadfoglalkozás nem működött, elég hamar elszabadult a pokol. Egyik bicajunk támasztója bánta.
Kénytelen voltam néhány közös körbeülős játékkal lefoglalni őket. A fejbecsapós aratta a legnagyobb sikert, alig bírtam éles képet készíteni, olyan lendületben voltak....

A fekete topban lévő a mi Zsófink! :-)))

Nincsenek megjegyzések: