2008. júl. 8.

Felhívás/meghívó

Zajlik a Csiperó a városunkban, és idén először tevőlegesen is részt veszünk benne, azaz van vendégünk. A kölkek iskolája 2 csoport vendégül-látását vállalta, hozzánk az észt televízió lánykarának egyik tagja került. Szállást, reggelit-vacsorát biztosítunk neki, napközben pedig a csoport együtt mozog.
Szombaton este - mit este! - éjjel 2-kor érkeztek (10-től jött óránként a telefon, hogy még egy óra és itt vannak....). Tegnap este "egy kis éji zene" keretében láttuk a műsorukat, profi, színvonalas és ötletes.

Csütörtökön Pestre megy a csoport (az iskola másik vendégcsoportjával a hollandokkal együtt), és kérték, hogy szeretnének ott is fellépni. Sikerült helyszínt találni nekik.

Szóval akkor a meghívó:

Július 10-én csütörtökön este 5 órakor az Egyetemi templomban (V. ker. Papnövelde u. 5-7.) lép fel a két csoport, a tallini televízió lánykara és a purmerendi zeneiskola kórusa. A belépés díjtalan!

Ha van időtök, kedvetek és nincs túl messzi a helyszín, ne hagyjátok ki ezt a páratlan lehetőséget!! :-))))


Update:
18 órakor kezdődik!!

6 megjegyzés:

Juhizs írta...

Püff neki, jellemző, hogy ezt most éjfél után olvasom és leesett nálam, hogy egyetemi templom alatt az én lakóhelyemé értendő és nem a tiéteké, amit feltételeztem... mondhatnám, hogy jellemző rám... de sajnálom :-(

kastanie írta...

Lányomék ott voltak, nagyon tetszett nekik. Azt mondja, hogy nem voltak túl sokan. Kösz az ajánlást!

b_ildikó írta...

Juhizs Sajnálom én is :-((((((


Kastanie, örülök, hogy volt foganatja a felhívásnak! :-)))

Julcsi írta...

Ha kipihentétek magatokat, kérlek, nézz be hozzám is! Meglepetés vár;-)

Trudi írta...

Nézz be hozzám, remélem még nem kaptál ilyet!

lomaquilt írta...

Nézz be a blogomba!